Een pagina maken kun je doen onder “page”. Deze kun je vervolgens aan de rechterkant hangen onder een andere pagina. Sla het op door op de knop “publish” te klikken.

(blog) Bericht schrijven doe door naar “posts” te gaan. Selecteer een categorie en druk op publish.

SEO Wanneer je je pagina of post hoog in google wilt laten verschijnen is het verstandig om onder aan de pagina of post de “title”, “Description” en de “keywords” in te vullen.

Topics uit forums tonen.Wanneer je topics uit een bepaald forum wilt tonen in een statistische pagina gebruik je de volgende shortcode [ bbp-single-forum id=10000 ]. Ik heb voor het gemak forum id 10000 ingevuld en doe spaties voor ] en na [ moeten weg. Meer over shortcodes. Forum id’s vind je links in het (admin) menu bij forums, wanneer je met je cursor over de forums gaat zie je onderaan het forum id nummer.

Afbeelding in index Als je een afbeelding van een post in de index (category) wilt laten verschijnen ga je tijdens het maken van de post naar “featured Image” (rechtsonder). Zoek een afbeelding in je computer en sla het op.

Tekst bovenin categorie pagina In de categorie pagina (archive voor post of ook post index genoemd) zoals hier, kun je nu bovenin tekst laten verschijnen (dit kan standaard niet) Ga hierheen (of via de tablad settings —> all category seo). Klik de juiste category aan en plaats hier je omschrijving.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin